Kā izvēlēties šķīvīti?

Esat kādreiz pārdomājuši, kā izvēlēties pareizo diska golfa disku? Ir desmitiem ražotāju ar lielu disku daudzveidību, svariem un plastmasas veidiem. Vienkāršais var kļūt sarežģīts, izvēloties disku. Mūsu ideoloģija, izvēloties Discmania disku golfa disku, ir vienkāršot to. Mums ir mazāk izvēles, nekā lielākajam diska golfa disku ražotāju daudzumam, taču mums ir pietiekami daudz modeļu dažādiem stiliem un spēlētājiem, sākot no iesācējiem līdz pasaules labākajiem profesionāļiem, piemēram, Eagle McMahon. Galu galā spēlētājs nosaka diska lidojumu, un tikai fantāzija ir ierobežojums.


Tomēr, lai sāktu izvēlēties pareizo diska golfa disku mēs varam piedāvāt īsu skaidrojumu. Zemāk jūs atradīsit mūsu padomus, ja runa ir par Discmania diskiem.


VIENKĀRŠOJET IZVĒLI

Ja sekosiet diska golfa uzņēmumu mārketingam, redzēsiet daudz reklāmu par jauniem ātriem diskiem, kas lido ļoti tālu. Ja esat iesācējs, parasti ir gudri izvairīties no šī. Labākais veids, kā sākt, ir izvēlēties dažus diskus, kas jūtatas labi rokā. Patiesībā, ja trenēsieties tikai ar vienu modeli, izslēgsiet visas disku veidu radītās mainīgās vērtības, un varēsit pilnībā koncentrēties uz tehniku. 

No mūsu Discmania disku izvēles, visticamāk labākie modeļi, lai sāktu spēlēt diska golfu, ir P1 putteris, MD mid-range un FD pustālais disks. Tie nav obligāti jāizvēlas, bet vismaz pārliecinieties, ka sākat ar lēnāk lidojošiem diskiem, nekā ātriem diskiem, un tie lidos tālāk. 


IZPĒTIET PAMATJĒDZIENUS

Katrā sportā, ieskaitot diska golfu, ir daži specifiski termini un pamatjēdzieni, kas ir noderīgi zināt. Diska golfā daži visbiežāk dzirdami termini ietver "nestabils", "stabils", "backhand" un "forehand" “Puts”.


IZPĒTIET MŪSU ROKAS ĀTRUMA LIDOJUMA GRAFIKU

Diska golfa uzņēmumi ir izveidojuši lidojuma diagrammas, lai palīdzētu izvēlēties diskus. Tomēr šajās diagrammās ir viena trūkums, un tas ir individuālā spēlētāja ātruma neņemšana vērā. Ir visu veidu spēlētāji. Galvenais atšķirošais faktors ir tas, ar kādu ātrumu spēlētājs var mest disku, šis ātrums bieži tiek saukts par rokas ātrumu.

Tāpēc iesācējiem diski ar lielu ātrumu var ļoti ātri griesties uz sānu, tāču mid-range vai putteris lidos ilgāk taisni, jo tam pietiek ar mazāku rokas ātrumu un to aizmetīsiet tālāk nekā driveri. 


https://www.discmania.net/blogs/discover/how-to-choose-the-right-discmania-disc-golf-disc


Šeit ir mūsu ROKAS ĀTRUMA LIDOJUMA GRAFIKS.


Noslēgumā gribu teikt vienalga vai tas ir zīmols, krāsa, stabilitāte vai diska veids? Varbūt jūs dodat priekšroku standarta zīmējumiem vai interesantam mākslinieciskam dizainam ar autogrāfiem no sacensībām. Atslēga, lai atrastu pareizos diskus sev, ir atrast tādus, kas sniedz rezultātus un padara jūs laimīgu.

Atpakaļ uz blogu